Kappseglaren som rymmer den stora familjen

Linjett 35 är både lätthanterlig och snabb, vilket tillsammans gör seglingen till ett sannt nöje. Båten rymmer sju fullängdskojer i tre separata utrymmen. Akterspegelns badplattform underlättar morgondoppet - och uppskattas garanterat av barnen.1.

Under teakluckorna i aktern finns stuvfack med gott om utrymme för segel och tamp. Runt sittbrunnens aktre del finns en sarg som rymmer sittbrunnskapellet (tillval) i nerfält läge.

2.

Styrbords stuvfack med anslutning till sjöställsgarderoben.I sjöklädesgarderoben kan blöta kläder hängas upp direkt utan att dom behöver tas in i ruffen. I stuvfacket placeras sittbrunnsbord och nergånglucka.

3.

Akterruffen med sin bekväma dubbelbädd med teak garnering mot skrovet. Två öppningsbara fönster ger bra möjligheter till ventilation. Dörren till salongen skapar ett privat rum.

4.

Toalett- och duschutrymmet är generöst tilltaget. Här finns två garderober, varav den ena nås från sittbrunnen - praktiskt för blöta kläder. Den andra har ett eget värmeutblås och används därför med fördel som torkskåp

5.

Linjett 35 har ett rymligt pentry med spis, ugn, kyl, dubbla hoar och två rader skåp med specialanpassad inredning för porslin och glas.

6.

Navigationsplatsen i tradionellt utförande med sittplats och utrymme för sjökort. Navigationsplatsen ger möjligheter till personliga anpassningar av navigationshjälpmedel och instrument efter tycke och smak. Inredningen är gjord i finaste teak. Alla ytor är lackerade, även de som inte syns.

7.

Belöningen efter en dags segling: Salongen, ljus och rymlig.Babordssoffan kan dras ut till en dubbelbädd, perfekt när man har gäster ombord. Sju stycken individuellt justerbara varmluftsutblås garanterar en jämn fördelning av värmen i samtliga utrymmen.

8.

En rymlig förpik med garderob och rejäla förvaringsskåp. En gedigen känsla ges av teakgarneringar på skrovsidorna. Mörkläggningsgardin för skylighten är standard. Två vuxna bor komfortabelt här.

Segling
Sittbrunnskapell
Instrumentpanel
Sittbrunnen
Badbryggan

Längd över allt:

10,80 mBredd:

3,34 m

Djupgående:

1,77 m

Längd vattenlinje:

8,67 m

Deplacement:

5,5 ton

Kölvikt:

2,2 ton

Storsegel:

33,5m2

Fock:

20 m2

Genua:

34,3 m2

Spinnaker:

80,2 m2

Masthöjd över vl:

16,5 m

Motor:

Yanmar 3GM30F,20,1 kw (27,3 hk)

IMS:

688 (GPH)

LYS:

1,18

I=12,15 m. J=3,29 m. P=12,45 m. E=4,0 m.
Specifikaiton Linjett 35

Rekommenderad skärmupplösning: 1024x768